Evo kako su pali državni službenici (VIDEO)

Izvor: Mondo, 10.Mar.2018, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako su "pali" državni službenici (VIDEO)

U velikoj akciji srpske policije u Beogradu danas su uhapšene tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela primanje i davanje mita.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Službenici opštine Novi Beograd N.J.(1962) i M.Š (1976) su preko S.Z.(1966) i još jednog posrednika, zahtevali od investitora bespravno sagrađenog objekta novčani iznos od 10.000 evra, kako bi u okviru svojih službenih ovlašćenja izvršili službenu radnju koju inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne bi smeli da izvrše i tako omogućili nastavak izgradnje tog bespravnog objekta, navedeno je u današnjem saopštenju MUP-a.

Na snimku MUP-a se vidi kako građevinski inspektor i inspektor Službe za izvršenje opštine Novi Beograd sede u jednom kafiću, nakon čega jedan od njih izlazi kako bi se našao sa S.Z. i dogovorio preuzimanje mita.

HAPŠENJE! Državni službenici uhvaćeni na delu

Nakon toga on se vraća u kafić, gde jedno vreme sedi ponovo sa drugim muškarcem, a nakon toga izlazi ispred kafića i preuzima 3.500 evra od S.Z, u svežnju od po 500 evra.

Po preuzimanju novca se vraća u kafić i predaje ispod stola deo novca drugom muškarcu.

Pogledajte snimak:

Izvor: MUP RS

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.