Estradni menadžer pomoćnik Mrkonjića

Izvor: Press, 03.Jan.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Estradni menadžer pomoćnik Mrkonjića

Mirković na tu funkciju postavljen na poslednjoj sednici Vlade Srbije u 2012. godini.
"Od nedelje bi trebalo da počnem da radim. Ovih dana ćemo se dogovoriti u kojoj oblasti ću biti pomoćnik, ali u Ministarsvu ima dosta da se radi - od same organizacije, do decentralizacije", rekao je Mirković za Blic.
Rešenje o postavljenju Mirkovića za pomoćnika ministra u Sektoru za puteve i bezbednost saobraćaja vlada je donela na poslednjoj sednici 29. decembra, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.
Ministar privrede i finansija Mladjan Dinkić je danas rekao da svaki ministar bira svoje saradnike.  On je dodao da Mirkovića nikada ne bi angažovao kao svog saradnika.

Saša Mirković je bio menadžer Marije Šerifović u vreme kada je sa pesmom "Molitva" pobedila na pesmi Evrovizije 2007. godine. Poslednjih godina u žiži je javnosti izbog poltičkih dešavanja u Boru i Zaječaru, sukobu sa oštinskim funkcionerima oko konrtole lokalnih tv stanica.

Mirković je funkcioner SNS-a i na izborima 6. maja je snimio nepravilnosti u radu opštinske izborne komisije u Zaječaru.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.