Estradni menadžer pomoćnik Mrkonjića

Izvor: Mondo, 03.Jan.2013, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Estradni menadžer pomoćnik Mrkonjića

Estradni menadžer Saša Mirković novi je pomoćnik ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića, piše beogradski dnevnik "Blic".

List piše da je Mirković, član SNS, na tu funkciju postavljen na poslednjoj sednici Vlade Srbije.

"Blic" prenosi da je tu informaciju potvrdio sam novoimenovani pomoćnik ministra Mirkonjića.

"Od nedelje bi trebalo da počnem da radim. Ovih dana ćemo se dogovoriti u kojoj oblasti ću biti pomoćnik, ali u Ministarsvu ima dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se radi - od same organizacije, do decentralizacije", kazao je Mirković.

Mirković je pored zbivanja na estradi, bio u žiži javnosti posle prošlogodišnjih izbora, kada je kamerom snimao nepravilnosti u radu opštinske izborne komisije u Boru.

Mirković je ranije spominjan kao mogući direktor Direktorata civilnog vazduhoplovstva.

Ministar finansija i privrede Srbije Mlađan Dinkić izjavio je danas da estradnog menadžera Sašu Mirkovića nikada ne bi angažaovao u svom ministarstvu, ali da svaki ministar sam bira svoje saradnike.

"Svaki ministar bira svoje saradnike. Ja ga nikad ne bih angažovao u mom ministarstvu", rekao je Dinkić novinarima na pitanje šta misli o tome što je ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić za pomoćnika izabrao estradnog menadžera Sašu Mirkovića.

(MONDO/Foto: Medija centar Beograd)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Estradni menadžer savetuje Mrkonjića

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Jan.2013

BEOGRAD - Saša Mirković je, pored zbivanja na estradi, bio u žiži javnosti posle prošlogodišnjih izbora, kada je kamerom snimao nepravilnosti u radu opštinske izborne komisije u Zaječaru.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Mrkin novi pomoćnik estradni menadžer

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2013

Estradni menadžer Saša Mirković novi je pomoćnik ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića, piše beogradski dnevnik "Blic". ..Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić.. ..List piše da je Mirković na tu funkciju postavljen na poslednjoj sednici Vlade Srbije...Blic prenosi da je tu informaciju potvrdio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Saša Mirković: Već radim kao pomoćnik ministra, skeniram situaciju, gledam gde škripi

Izvor: Blic, 04.Jan.2013, 00:07

Estradni menadžer Saša Mirković potvrdio je za "Blic" da će biti pomoćnik ministra saobraćaja, ali da još nije zvanično preuzeo dužnost. Saradnici: Saša Mirković sa Anom Bekutom i Milutinom Mrkonjićem..- Ovih dana ćemo se dogovoriti u kojoj oblasti ću biti pomoćnik, ali u Ministarstvu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.