Erić: Nema mesta panici, situacija u Ćupriji stabilna

Izvor: Politika, 18.Maj.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erić: Nema mesta panici, situacija u Ćupriji stabilna

Ćuprija – Predsednik opštine Ćuprija Ninoslav Erić izjavio je kasno popodne Tanjugu da se situacija u tom gradu, kad je reč o izlivanju Velike Morave, stabilizovala.

„Nema mesta panici, sve je pod kontrolom, situacija je stabilna”, rekao je Erić.

„Do 14 sati smo branu, koja je bila kritična tačka, napunili džakovima, zaštili ceo bedem i pregledali sve kritične tačke i utvrdili da nema mesta za paniku, da je sve pod kontrolom i da nema opasnosti za grad”, rekao je gradonačelnik Jagodine.

Erić je napomenuo i da je vodostaj Morave kod Ćuprije u blagom opadanju.

Tanjug

objavljeno: 18/05/2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mlava preti Kostolcu, u Ćupriji alarmantno

Izvor: NTV.rs, 18.Maj.2014

Reka Mlava koja preti Kostolcu probila je danas drugi pojas odbrane od poplave, između mesta Bradarac i Drmno. U Ćupriji je alarmantna situacija jer preti pucanje brane na Velikoj Moravi. . Put između Drmna i Bradarca, kod Kostolca, prokopan je kako bi se preusmerila voda nabujale Mlave koja je došla...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.