Er Srbija poletela za Ljubljanu i Bukurešt

Izvor: RTS, 10.Dec.2013, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Er Srbija" poletela za Ljubljanu i Bukurešt

Srpska nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" uspostavila saobraćaj na linijama Beograd-Ljubljana i Beograd - Bukurešt na kojima će leteti svakodnevno.

Kompanija "Er Srbija" uspostavila je redovnu avionsku liniju na relacijama Beograd-Ljubljana i Beograd Bukurešt na kojima će leteti svakodnevno.

Na prvom letu Bograd - Ljubljana bio je i generalni direktor kompanije Dane Kondić, koji je ocenio da će uključivanje Ljubljane u mrežu destinacija prema kojima leti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ta kompanija "doneti znatne koristi i brojne pogodnosti putnicima, kao i privredama Srbije i Slovenije".

Srpska nacionalna avio-kompanija, tad pod imenom "Jat ervejz", za Ljubljanu nije letela od 2010. godine.

Kako je saopštila "Er Srbija", interesovanje za novom linijom bilo je veliko i zabeležen je veliki broj rezervacija za direktan let, ali i za presedanja na letovima preko Beograda.

Direktna linija za Ljubljanu, navodi se, obezbeđuje odlične veze preko matičnog aerodroma kompanije "Er Srbija" u Beogradu do brojnih evropskih gradova, uključujući Stokholm, Rim, Beč, Kopenhagen, Brisel, Diseldorf, Prag, Štutgart, Bukurešt, Cirih, Milano i Berlin. Od Beograda do Ljubljane leteće avion "ATR72" sa 66 sedišta.

I za glavni grad Rumunije će leteti avion "ATR72". Polazak sa beogradskog aerodroma je u 13.30, a iz Bukurešta u 16.20.

U letnjim mesecima na novoj liniji za Bukurešt leteće avion "erbas A319", jer "Er Srbija" ubrzano modernizuje svoju flotu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.