Er Srbija najbolje ocenjena u regionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija najbolje ocenjena u regionu

Er Srbija je saopštila da je najbolje ocenjena avio-kompanija u regionu u ovoj godini prema analizi portala za rejting u oblasti civilne avijacije Erlajnrejting.

Uz maksimalnih sedam zvezdica u kategoriji bezbednosti, srpski nacionalni avio-prevoznik ocenjen je sa pet zvezdica za kompletan proizvod i uslugu, čime je Er Srbija najbolje ocenjena avio-kompanija jugoistočne Evrope.

"Ovaj rezultat potvrđuje da stalno napredujemo i unapređujemo uslugu koju pružamo putnicima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bezbednost je uvek na prvom mestu, a najveća ocena to i potvrđuje", izjavila je direktorka za komercijalu Er Srbije Dragana Frantov Nikolić.

Uz ocenu bezbednosti i kvaliteta usluge, Erlajnrejtings, uz čestitku glavnog i odgovornog urednika Džefrija Tomasa, ističe i bogat istorijat srpskog nacionalnog avio-prevoznika.

"Er Srbija je važan pokretač ekonomije od trenutka kad je nastala. Aviokompanija ima modernu flotu aviona i sada je operativno među najboljima", izjavio je Tomas.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbiji 7 zvezdica, najbolji u regionu

Izvor: B92, 11.Okt.2018

Beograd -- Er Srbija je najbolje ocenjena avio-kompanija u jugoistočnoj Evropi u 2018, prema analizi portala za rejting u oblasti civilne avijacije AirlineRatings.com...Uz maksimalnih sedam zvezdica u kategoriji bezbednosti, srpski nacionalni avio-prevoznik ocenjen je sa pet zvezdica za kompletan proizvod...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.