Er Srbija: Let za Hurgadu preusmeren iz predostrožnosti

Izvor: Beta, 19.Sep.2018, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija: Let za Hurgadu preusmeren iz predostrožnosti

Kompanija ER Srbija saopštila je kasno sinoć da je čarter let od Beograda do Hurgade u Egiptu preusmeren u Pafos na Kipru, zbog tehničkih razloga i mera predostrožnosti.Kompanija nije precizirala šta se tačno dogodilo, ali je naglasila da je za njih bezbednost putnika i članova posade prioritet."Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće pre. Gostima je posluženo osveženje", saopštila je avio kompanija.Dodali su da će posledično, povratni let JU7211 iz Hurgade do Beograda kasniti sedam i po sati i da su putnici obavešteni o kašnjenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Avion Er Srbije sleteo u Egipat

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2018

Avion "Er Srbije" je posle prinudnog sletanja u Pafos na Kipru nastavio let ka Hurgadi i jutros je stigao u Egipat...Kompanija je saopštila da je čarter-let "Er Srbije" JU7210 od Beograda do Hurgade u Egiptu noćas preusmeren u Pafos na Kipru zbog tehničkih razloga i mera predostrožnosti...Kako prenosi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.