Avion Er Srbije sleteo u Egipat

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion Er Srbije sleteo u Egipat

Avion "Er Srbije" je posle prinudnog sletanja u Pafos na Kipru nastavio let ka Hurgadi i jutros je stigao u Egipat.

Kompanija je saopštila da je čarter-let "Er Srbije" JU7210 od Beograda do Hurgade u Egiptu noćas preusmeren u Pafos na Kipru zbog tehničkih razloga i mera predostrožnosti.

Kako prenosi RTS, letelica je vanredno sletela zbog aktiviranja signalne lampice u delu za prtljag, a bezbednost putnika nije bila ugrožena.

U međuvremenu, taj avion sa putnicima iz Hurgade poleteo je za Beograd i očekuje da će sleteti posle 11.40.

"Er Srbija" je istakla da je bezbednost gostiju i članova posade prioritet za kompaniju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion Er Srbije stigao u Hurgadu posle vanrednog sletanja na Kipar

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2018

Avion Er Srbije (Air Serbia) na letu do Hurgade koji je zbog dima u kokpitu vanredno preusmeren na Kipar, sleteo je u egipatsko letovalište u 6.55 časova...Povratni let JU7210 iz Hurgade za Beograd poleteo je u 7.59 časova po našem vremenu i u Beograd bi trebalo da sleti u 12.06 časova...Avion Er...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.