Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion Er Srbije stigao u Hurgadu posle vanrednog sletanja na Kipar

Avion Er Srbije (Air Serbia) na letu do Hurgade koji je zbog dima u kokpitu vanredno preusmeren na Kipar, sleteo je u egipatsko letovalište u 6.55 časova.

Povratni let JU7210 iz Hurgade za Beograd poleteo je u 7.59 časova po našem vremenu i u Beograd bi trebalo da sleti u 12.06 časova.

Avion Er Srbije JU7210 na liniji Beograd - Hurgada prinudno je sleteo sinoć na Kipar zbog dima u kabini, preneli su mediji.

Kako je saopštila kompanija Er Srbija, čarter >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << let JU 7210 od Beograda do Hurgade sleteo je na kiparski aerodrom zbog "tehničkih razloga i mera predostrožnosti".

"Er Srbija čini sve da svede potencijalne neprijatnosti po goste na najmanju moguću meru. Bezbednost naših gostiju i članova posade su najvažniji prioritet za Er Srbiju", navedeno je u saopštenju.

Avion je na kiparskom aerodromu čekao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije.

Putnici, njih 143, i članovi posade su evakuisani, a kako su rekli kroz prozore se nije videlo ništa od dima.

Neki mediji su preneli da se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.