Er Srbija: Jeftinije karte za Brisel, Stokholm, Varšavu

Izvor: 24sata, 17.Okt.2014, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija: Jeftinije karte za Brisel, Stokholm, Varšavu

Avionske karte za povratne letove sa Er Srbijom na linijama od Beograda do Brisela, Stokholma, Sarajeva i Varšave danas će moći da se nabave po promotivnim cenama, u okviru stalne akcije "Srećni petak" srpske avio-kompanije.

Tako će povratna karta do Varšave samo danas moći da se kupi po ceni počev od 89 evra, do Sarajeva od 99 evra i do Stokholma i Brisela počev od 159 evra, a važiće za putovanja od 20. oktobra do 10. decembra 2014. godine, saopštila je Er Srbija. >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na karte za decu i bebe neće se primenjivati.

Karte se mogu kupiti pozivanjem broja Er Srbija Kontakt Centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od poslovnica nacionalne avio-kompanije ili putem ovlašćenih turističkih agenata, kao i putem vebsajta www.airserbia.com.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.