Entoni Levandovski: Bivši inženjer Gugla osuđen za krađu industrijske tajne

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 16:46

Entoni Levandovski: Bivši inženjer Gugla osuđen za krađu industrijske tajne

Sudija je rekao da je Entoni Levandovski počinio najveću krađu industrijskih tajni koju je video do sada.

Bivši inženjer Gugla, koji je radio na tehnologiji automobila bez vozača, osuđen je na 18 meseci zatvora zbog krađe i trgovine industrijskom tajnom, neposredno pre nego što je dobio posao u Uberu.

Vilijam Olsap, cudija okružnog suda u San Francisku rekao je da je Entoni Levandovski počinio "najveću krađu i trgovinu industrijskom tajnom koju je video do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sada".

Levandovski je na laptop prebacio više od 14.000 fajlova Gugla, pre nego što je otišao iz te kompanije 2016. godine.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Entoni Levandovski: Bivši inženjer Gugla osuđen za krađu industrijske tajne

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2020

Sudija je rekao da je Entoni Levandovski počinio najveću krađu industrijskih tajni koju je video do sada...Bivši inženjer Gugla, koji je radio na tehnologiji automobila bez vozača, osuđen je na 18 meseci zatvora zbog krađe i trgovine industrijskom tajnom, neposredno pre nego što je dobio posao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.