Engleska: Evakuacija u gradiću, glavni sumnjivac kafa

Izvor: B92, 27.Sep.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleska: Evakuacija u gradiću, glavni "sumnjivac" kafa

Timovi za deaktiviranje bombi i specijalna policija pozvani su u gradić Stivnejdž, na jugoistoku Engleske, zbog sumnjivog objekta, prenosi Sputnjik.

Kako se navodi, evakuisane su sveokolne prodavnicei poslovni centri, saopštila je policija.

"Trenutno je policija na licu mesta u Kvinsveju, u Stivnejdžu, zbog dojave o sumnjivom predmetu na parkingu. Na licu mesta su pripadnici specijalne policije i očekuje se da specijalni timovi za deaktiviranje eksploziva uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << identifikuju o čemu se radi i utvrde bezbednost. Prodavnice u okolini i poslovni centri su evakuisani, a na licu mesta je i kordon policije", stoji u saopštenju policije.

Iako iz policije nije saopšteno o kom sumnjivom predmetu je reč, na društvenim mrežama se pojavila fotografija kartonske čaše za kafu, za koju se navodi da je upravo ona uzrok evakuacije i akcije policije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.