Elton Džon izabrao lezbijski par za kumove svog sina

Izvor: Blic, 09.Jan.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon izabrao lezbijski par za kumove svog sina

Britanski muzičar Elton Džon koji je pre dve nedelje dobio sina Zakarija, odlučio je da ne dodeli kumstvo ni jednom od svojih slavnih prijatelja, te je za tu ulogu izabrao lezbijski par Ingrid Siski i Sendi Brant.

"Elton je mogao da izabere bilo koga od svojih prijatelja iz sveta šoubiznisa, ali je ipak izabrao par svojih dragih prijateljica, koje će kumstvo shvatiti kao ozibiljnu stvar", obrazložio je pevačevu odluku jedna od njegovih bliskih prijatelja.

Pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i njegov partner Dejvid Furniš se već dugi niz godina druže sa Ingrid i Sendi, a upravo su njih dve bile među retkim osobama koje su znale sve detalje o surogat majci, koja je rodila Eltonovo dete

Ipak, nije sve izgubljeno za brojne poznate koji su se ovih dana utkrivali da budu kumovi malog Zakarija Furniša Džona, jer postoji mogućnost da će Elton Džon i njegov partner izabrati još kumova svom sinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Elton Džon za kume svom sinu odabrao lezbejski par

Izvor: CrveniTepih.com, 09.Jan.2011

Sir Elton Džon odabrao je dve  kume za svog sina Zaharija, lezbejski par Ingrid Sischy i Sandy Brant. Škotska urednica časopisa i njena devojka već su dugo godina vrlo bliske prijateljice slavnog pevača i njegovog supruga Davida Furnisha. 'Elton je mogao odabrati bilo koga od svojih slavnih prijatelja...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.