Izvor: Nezavisne Novine, 27.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elizabet Harli objavila svoju najprovokativniju fotografiju

Glumica Elizabet Harli izgleda u šestoj deceniji vrhunski, a njenoj liniji mogu da pozavide mnogo mlađe žene. Holivudska zvijezda je još jednom pokazala čime raspolože, a na Instagramu je objavila jednu od svojih najprovokativnijih fotografija. Možda čak i najprovokativniju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Elizabet Harli objavila fotografiju sa sinom, svi kažu da mladić neverovatno liči na majku

Izvor: B92, 27.Dec.2019

Iznenađujuće je koliko mladi Demijan Harli liči na svoju majku glumicu i manekenku Elizabet Harli...Sedamnaestogodišnjak je čestitao Božić svim svojim pratiocima na Instagramu i u objavu stavio fotografiju sa majkom...Fanovi su pohrlili da komentarišu koliko liči na majku, a sličnost između...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.