Ekipa sa niškog Pravnog fakulteta druga na regionalnom takmičenju

Izvor: Megafon.co, 28.Okt.2021, 17:27

Ekipa sa niškog Pravnog fakulteta druga na regionalnom takmičenju

Ekipa Moot court kluba Iustitia, studenata Pravnog fakulteta u Nišu, osvojila je drugo mesto na petnaestom Regionalnom moot court takmičenju (takmičenje u simulaciji suđenja). Održano je onlajn od 22 do 24. oktobra 2021. godine. Učestvovalo je 11 ekipa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije i Srbije. Ekipa niškog Pravnog fakulteta u svojoj grupi zauzela je prvo mesto.
“Naša ekipa je u svojoj grupi zauzela prvo mesto, >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << ostvarivši dve pobede nad ekipom Discretio Pravnog fakulteta u Mostaru. U polufinalnoj grupi, naša ekipa je bila bolja od ekipa Zoran Kompanjet Pravnog fakulteta u Rijeci i Justinijana Prima Pravnog fakulteta u Skoplju.”, kažu sa ovog niškog fakulteta.
U finalnom dvomeču, pobedu je ostvarila ekipa Iudex Pravnog fakulteta u Sarajevu ukupnim rezultatom 76:74. Niška ekipa je takođe nagrađena za najbolji podnesak aplikanta.
Učesnici iz Niša U timu Pravnog fakulteta u Nišu takmičili su se Ana Zdravković, Marina Petrović, Adrijana Mladenović, Veronika Stefanović, Dimitrije Andrejić i Andrija Đorđević. Za regionalno Moot court takmičenje pripremali su ih doc. dr Ivan Ilić, prof. dr Darko Dimovski i Marko Nedeljković.
Foto – Univerzitet u Nišu

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.