Egzit info-korner britanske ambasade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egzit info-korner britanske ambasade

BEOGRAD - Ambasada Velike Britanije u Beogradu ustanovila je konzularni tim za podršku posetiocima Egzit festivala u Novom Sadu, koji se održava od 10. do 13. jula.

Ambasada će obezbediti promotivne postere, plakate i nalepnice sa informacijama o prevozu, kontaktima za hitne slučajeve, konzularne informacije i odgovore na najčešća pitanja i probleme sa kojima se suočavaju posetioci festivala.

Ove godine, britanska ambasada će otvoriti i "info korner" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u delu "Egzit kampa", a posetiocima će biti uvek dostupna tri radnika ambasade koji će dežurati od 14 do 17 sati svakog dana festivala.

Organizatori Exit festivala očekuju da će ove godine festival posetiti oko 12.000 britanskih državljana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.