Izvor: Kurir, 08.Jul.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada pomaže Britance na Egzitu

BEOGRAD, 8. jula 2008. (Beta) - Britanska ambasada u Beogradu osnovala je konzularni tim za savetovanje svih njenih državljana koji dolaze na novosadski "Egzit" festival od 10. do 13. jula. Ambasada je saopštila da je njen konzularni tim za tu priliku napravio postere, letke i specijalno prilagođene vodiče sa neophodnim kontaktima i detaljima koji mogu pomoći svim Britancima koji posećuju festival.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Egzit info-korner britanske ambasade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2008

BEOGRAD - Ambasada Velike Britanije u Beogradu ustanovila je konzularni tim za podršku posetiocima Egzit festivala u Novom Sadu, koji se održava od 10. do 13. jula...Ambasada će obezbediti promotivne postere, plakate i nalepnice sa informacijama o prevozu, kontaktima za hitne slučajeve, konzularne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.