Egzit: Promoterku festivala napao taksista na aerodromu

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egzit: Promoterku festivala napao taksista na aerodromu

Promoterku tima festivala "Egzit" (Exit) zaduženu za doček inostranih posetilaca "Egzita" na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu danas popodne je napao neidentifikovani taksista, saopštio je danas "Egzit trip", zvanična turistička organizacija festivala.

Kako se navodi, taksista je "fizički nasrnuo na J.P. ošamario je i oduzeo celokupan promo materijal 'Egzita', a tom prilikom napadnut je i posetilac (festivala) iz inostranstva".

U saopštenju se ističe da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Egzit" da bi zaštitio inostrane posetioce od nasrtaja beogradskih taksista organizovao doček, kao i autobuski i taksi prevoz od beogradskog aerodroma po beneficiranim cenama, od 1.000 dinara za autobus i 5.000 za taksi.

"Mnogi od naših posetilaca su ovu uslugu rezervisali mesecima unapred. Ova činjenica je očigledno razljutila neregistrovane beogradske taksiste, takozvane 'divljake' koji za iste usluge naplaćuju nekoliko puta veću cenu", piše u saopštenju.

Ističe se da "umesto da divlji taksisti nakon ovog incidenta budu uklonjeni od strane policije, obezbedjenje aerodroma je sugerisalo promoterima ('Egzita') da ne izlaze iz bescarinske zone".

"Imajući u vidu da ovo nije prvi napad na naše promotere, te da se ista situacija ponavlja iz godine u godinu, postavljamo nadležnim organima pitanje kako je moguće da 11 godina od demokratskih promena pitanje divljih taksista na beogradskom aerodromu i dalje nije rešeno", navodi "Egzit".

Festival je najavio podnošenje krivične prijavu protiv N.N. lica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnuta promoterka Egzita

Izvor: B92, 06.Jul.2011

Novi Sad -- Jedan beogradski taksista fizički je napao promoterku koja na Aerodromu "Nikola Tesla" dočekuje inostrane goste predstojećeg festivala, saopštio "Egzit tim"...Kako se navodi, neidentifikovani taksista je oko 14 časova fizički nasrnuo na J.P., ošamario je i oduzeo joj sav promotivni...

Nastavak na B92...

Egzit: Promoterku festivala napao taksista na aerodromu u Beogradu

Izvor: EMportal, 06.Jul.2011

Promoterku tima festivala "Egzit" (Exit) zaduženu za doček inostranih posetilaca "Egzita" na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu danas popodne je napao neidentifikovani taksista, saopštio je danas "Egzit trip", zvanična turistička organizacija festivala.

Nastavak na EMportal...

Napadnuta promoterka "Egzita"

Izvor: RTS, 06.Jul.2011

Beogradski taksista nasrnuo na aerodromu Nikola Tesla na promoterku "Egzita" zaduženu za za doček inostranih posetalaca muzičkog festivala. U incidentu napadnuta i gošća iz inostranstva, saopštili organizatori...Neidentifikovani beogradski taksista fizički je nasrnuo na aerodromu "Nikola Tesla"...

Nastavak na RTS...

TAKSISTA NAPAO PROMOTERKU EGZITA NA AERODROMU

Izvor: Kurir, 06.Jul.2011

BEOGRAD- Promoterku tima festivala "Egzit" zaduženu za doček inostranih posetilaca "Egzita" na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu u sredu popodne je napao neidentifikovani taksista, saopštio je "Egzit trip", zvanična turistička..BEOGRAD- Promoterku tima festivala "Egzit" zaduženu za doček inostranih...

Nastavak na Kurir...

Skandal: Promoterku EXIT-a napao taksista

Izvor: CrveniTepih.com, 07.Jul.2011, 01:25

Promoterku tima festivala 'Egzit' (Exit) zaduženu za doček inostranih posetilaca 'Egzita' na aerodromu 'Nikola Tesla' u Beogradu danas popodne je napao neidentifikovani taksista, saopštio je danas 'Egzit trip', zvanična turistička organizacija festivala. Kako se navodi, taksista je 'fizički nasrnuo...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.