Promoterku Egzita napao taksista na aerodromu

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promoterku "Egzita" napao taksista na aerodromu

BEOGRAD - Jedan od nelegalnih taksista, koji i dalje saleću goste Beograda na aerodromu "Nikola Tesla", danas oko 14 sati nasrnuo je na J. P. (25) promoterku "Egzita", koja je čekala goste iz inostranstva i vodila ih do organizovanog prevoza.

Nelegalni taksista je prišao promoterki sa leđa, oteo joj promo flajere koje je držala u ruci, udario je po usni i tom prilikom zakačio i devojku iz inostranstva.

Obezbeđenje je reagovalo i zadržalo napadača, koji je i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vređao devojku.

Kako nezvanično saznajemo, policija je privela taksistu i njegovog kolegu, koji je takođe vređao promoterku.

"Egzit" tim je upravo da bi zaštitio inostrane posetioce ovog festivala od nasrtaja beogradskih taksista organizovao doček posetilaca, kao i autobuski i taksi prevoz sa Aerodroma Nikola Tesla po beneficiranim cenama.

Egzit tim će podneti krivičnu prijavu protiv N.N. lica, što su najavili i predstavnici aerodroma u Beogradu.

Nadamo se da će krivična prijava biti procesuirana maksimalno efikasno", poručili su organizatori.

MUP: Snimkom do ocene napada na promoterku Egzita

Policija će na osnovu pregleda snimaka bezbednosnih kamera na aerodormu "Nikola Tesla" pokušati da utvrdi da li je taksista fizički nasrnuo na promoterku muzičkog festivala Egzit, kako je ranije danas saopštio organizator tog festivala, rečeno je u MUP-u.

U birou za medije MUP-a Srbije kažu da je policiju pozvalo obezbeđenje aerodroma, kojem je promotreka prijavila da ju je taksista ošamario.

Kako navode u MUP-u, svedoka tog događaja nema, a taksista je demantovao da je promoterku ošamario, rekavši da joj je samo oteo flajere.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.