Edi Marfi najpreplaćeniji glumac u Holivudu

Izvor: Blic, 06.Dec.2012, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edi Marfi najpreplaćeniji glumac u Holivudu

Edi Marfi odavno nije imao hit komediju koja bi mu donela bioskopski uspeh, ali redovno naplaćuje visoke honorare zbog čega je svrstan na prvo mesto "Forbsove" liste najpreplaćenijih glumaca današnjice.

Prema "Forbsovoj" proceni popularni komičar je na bioskopskim blagajnama širom sveta uspeo da zaradi svega 2.30 dolara na svaki dolar koji mu je plaćen po filmu.

Marfijeva karijera već godinama stagnira, a filmovi u kojima je igrao u poslednje vreme kao "Imagine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << That", "A Thousand Words" i "Meet Dave" prošli su gotovo nezapaženo.

Iznenađenje je Ketrin Hejgl iz "Uvoda u anatomiju" koja je studijima donela tek 3,40 dolara na svaki dolar njoj isplaćen, a treću poziciju zauzela je njena koleginica Riz Viterspun.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Edi Marfi najpreplaćeniji glumac u Holivudu

Izvor: Svet plus, 06.Dec.2012

Edi Marfi odavno nije imao hit komediju koja bi mu donela bioskopski uspeh, ali redovno naplaćuje visoke honorare.

Nastavak na Svet plus...

Ne vrede uloženog novca: Oni su najpreplaćeniji glumci u Holivudu

Izvor: Svet, 06.Dec.2012

Edi Marfi odavno nije imao hit komediju koja bi mu donela bioskopski uspeh, ali redovno naplaćuje visoke honorare zbog čega je svrstan na prvo mesto “Forbsove” liste najpreplaćenijih glumaca današnjice. Prema “Forbsovoj” proceni popularni komičar je na bioskopskim blagajnama širom sveta...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.