EVO ZAŠTO NOIN BRAT BLIZANAC NIJE DOŠAO NA SAHRANU! Cimerka ubijene tik tokerke sve otkrila: Žalila mi se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 13:28

EVO ZAŠTO NOIN BRAT BLIZANAC NIJE DOŠAO NA SAHRANU! Cimerka ubijene tik tokerke sve otkrila: "Žalila mi se..."

Za mnoge je brat blizanac ubijene Noe Milivojev i dalje enigma.

Javnost se još nije osvestila od šoka koji ju je udario, kada je šestog jula javljeno da je u centru Beograda pronađeno beživotno raskomadano telo mlade tiktokerke Noe Milivojev.

Mnoge je šokirala vest da brat blizanac nije došao na Noinu sahranu. Pretpostavljani su razlozi i motivi, a već se znalo da nisu bili u dobrim odnosima, pa se pretpostavljalo da on nije želeo da ima ništa sa sahranom. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << realnost je drugačija.

Nije bio na sahrani zato što nije imao ko da ostane sa bebom. Mama je otišla na sahranu, a on je čuvao bebu.  - izjavila je Ana Marija Pavlović, Noina drugarica i cimerka.

Ana Marija je takođe potvrdila da Noa i njen brat blizanac nisu bili u najboljim odnosima.

- Noa mi se žalila da nije imala dobar odnos sa bratom, odnosno da on nije imao dobar odnos sa njom. Nije je prihvatio. Prihvatio je posle, ali nije bilo to to, a i bilo je kasno. - dodala je Ana Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.