EVO ŠTA SE DOGODILO: Pronađena Snežana koja je u nagradnoj igri ostala bez stana, iako je izvučena njena koverta

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 19:22

EVO ŠTA SE DOGODILO: Pronađena Snežana koja je u nagradnoj igri ostala bez stana, iako je izvučena njena koverta

Nije bilo sve po pravilima igre

Snežana Medić izvučena je za dobitnicu prvog od 12 stanova u Beogradu, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a onda joj je on izmakao iz ruku zbog - broja telefona!

Naime, Snežana je uredno poslala deset fiskalnih računa, koliko se i traži. Poslati su bili i (skoro) svi potrebni podaci, ali zbog toga što nije napisala svoj broj telefona, koverta ove nesuđene dobitnice proglašena je za neispravnu.

Nakon ponovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvlačenja, stan u naselju Zemunske kapije dobila je Maja Florić.

- Šta da vam kažem, dete je popunjavalo s drugom babom kovertu u kojoj se nalaze računi i zaboravili su da navedu broj telefona. Drugo dete im završava treću godinu srednje, planira da studira u Beogradu, dobro bi im došlo da su osvojili ovaj stan. Svi smo bili razočarani, neverovatno je da je imala sreće da je izvuku među tolikim kovertama, a onda zbog sitnice da ostane bez njega - rekla je ova Snežana Medić iz Paraćina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.