EVO KAKO JE NAĐENA JELENA (13) IZ KRAGUJEVCA: Porodica uputila prvu poruku nakon povratka ćerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 11:19

EVO KAKO JE NAĐENA JELENA (13) IZ KRAGUJEVCA: Porodica uputila prvu poruku nakon povratka ćerke

Prema prvim nezvaničnim informacijama trinaestogodišnja devojčica Jelena V. koja je preksinoć nestala u Kragujevcu pronađena je u Kraljevu.

- Devojčica je pronađena u Kraljevu, roditelji su otišli da je vide. Prema prvim saznanjima devojčica je dobro i još uvek nije poznate okolnosti njenog nestanka. Sama je pozvala roditelje i rekla gde se nalazi - rečeno je za RINU.

Majka devojčice (13) iz Kragujevca za kojom se juče tragalo otkrila u kakvom stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dete trenutno.

- Sa ćerkom smo. Našli smo je. Ne znamo još gde je bila, nismo još stigli do toga. Nećemo da je pritiskamo. Važno nam je da je dobro - navela je žena. 

Trinaestogodišnja Jelena poslednji put viđena je u jednom tržnom centru u Kragujevcu odakle joj se izgubio svaki trag.

Za njom su tragali porodica, policija a apel da se dete što pre pronađe širio se i društvenim mrežama.

U momentu nestanka na sebi je imala farmerice, crni duks i tekasas jaknu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.