EVO GDE SU ZAVRŠILI ORGANI IKASAPLJENIH SRBA! Zaštićeni svedok otkriva MRAČNE VEZE Žute kuće i OBOGALJENOG HARADINAJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO GDE SU ZAVRŠILI ORGANI IKASAPLJENIH SRBA! Zaštićeni svedok otkriva MRAČNE VEZE Žute kuće i OBOGALJENOG HARADINAJA

Jedan od svedoka trgovine ljudskim organima na Kosovu i Metohiji rekao je da su izvađeni organi ubijenih Srba isporučivani redovno od ponedeljka do srede komercijalnim letovima za Istanbul.

Takođe, u istrazi koju su povodom trgovine organima vodili istražitelji Unmika, svedok, koji je označen slovom "P", potvrdio je "saznanja" da je većina članova klana braće Ramuša i Dauta Haradinaja (nadimak Obogaljeni) i Naima Maljokua živela u oblasti Tropoje u Albaniji, prenosi RTRS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Braća Haradinaj, posebno Daut, imaju veoma dobre veze na Bliskom istoku i u Turskoj. Mnogi islamski fundamentalisti su se terorističkoj OVK upravo pridružili u bazama Tropoji i Kukešu, pre i u toku rata na poziv braće Haradinaj, navodi se u Izveštaju sa oznakom "strogo poverljivo" šefa Misije za istrage zločina iz Skoplja i Prištine Emona Smita.

Daut Haradinaj tregon cili zyrtar e ka futur atë nAAK https://t.co/vq8vnHCxxZ pic.twitter.com/et2jx5eX40

— Gazeta Liria (@GazetaLiria) July 28, 2017

Agencija navodi da je u posedu poverljive prepiske Smita sa šefom Misije za istrage Patrikom Lopesom Teresom, u kojoj Smit, na Teresov zahtev, dostavlja izveštaj o ishodu razgovora koje je imao sa šefom Odeljenja Unmika za pravosuđe Polom Kofijem u vezi sa zločinima na Kosovu i Metohiji, sa posebnim osvrtom na "Žutu kuću" na severu Albanije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.