EVO GDE NATASA I LJUBA PRAVE SVADBU Tamo je mnogo romanticno pogledajte i sami

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO GDE NATASA I LJUBA PRAVE SVADBU Tamo je mnogo romanticno pogledajte i sami

-To ne bi bila klasična terevenka već jedan vid druženja sa najmilijima. S obzirom na to da Nataša tokom letnje sezone ima puno nastupa, slavlje će najverovatnije biti u maju - rekao je izvor blizak paru

Nataša Bekvalac i rukometaš Ljuba Jovanović, za koga se pevačica pre četiri nedelje udala u tajnosti, planiraju da organiziju intimno slavlje na porodičnom salašu nadomak Sremskih Karlovaca u maju, saznaje “Alo!”.

Oboje su želeli da bez pompe i svadbe >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << svoju ljubav krunišu brakom, ali očigledno da je to neizvodljivo. Danima telefoni ne prestaju da im zvone, jer ih zovu rođaci i prijatelji kako bi im čestitali početak nove etape u životu uz želju da se okupe i u to ime nazdrave – rekao je izvor blizak paru i dodao:

Foto: Instagram/Nataša Bekvalac

– To ih je navelo da počnu da razmišljaju kako da pedesetak najbližijih svatova okupe na salašu novosadske barbike, na kojem Bekvalčevi imaju kuću. To ne bi bila klasična terevenka već jedan vid druženja sa najmilijima. S obzirom na to da Nataša tokom letnje sezone ima puno nastupa, slavlje će najverovatnije biti u maju – naglasio je ovaj neimenovani sagovornik.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.