EKSPLOZIJA NA MILJAKOVCU: Bačena bomba ispred zgrade, geleri uleteli u stanove, pravo je čudo da NEMA MRTVIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 08:27

EKSPLOZIJA NA MILJAKOVCU: Bačena bomba ispred zgrade, geleri uleteli u stanove, pravo je čudo da NEMA MRTVIH

Policija utvrđuje ko je bio meta napada

Nepoznati napadač juče je pred zoru bacio bombu pored zgrade u Ulici Bogdana Žerajića u beogradskom naselju Miljakovac.

Srećom, niko nije povređen, ali su geleri razbili prozore na više stanova. Izvor iz istrage kaže da je napadač prišao zgradi preko obližnjeg košarkaškog igrališta i parkića, a zatim aktivirao bombu.

- Eksplozija je bila jaka i uzbudila je čitav kraj. Prozori na stanu u prizemlju su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popucali, a fasada je oštećena - rekao je izvor iz istrage.

Policija je obavila uviđaj, a utvrđuje se ko je bio meta napada i motiv.

- Ovakvi bombaški napadi najčešće su opomena zbog nekih neraščišćenih poslova ili dugova. Moguće je čak i da je u pitanju greška jer niko od stanara te zgrade nema dosije u policiji, ali takvih ima u susednoj zgradi. Ispitaće se da li su možda oni bili prava meta napada - objasnio je izvor iz istrage.

Policija je prikupila snimke sa nadzornih kamera sa okolnih zgrada kako bi se utvrdilo da li se na njima vidi lice napadača, odakle je došao i na koju stranu se udaljio.

Stanarka zgrade čije prozore su razbili geleri ispričala je da je bukvalno iskočila iz kreveta kad je odjeknula eksplozija.

- Sve me je podsetilo na bombardovanje, samo je sada eksplozija bila mnogo jača. Bomba mi je pukla ispod samog prozora. Geleri su probili roletnu i razbili mi stakla. Komšiji ispod se razbijeno prozorsko staklo sručilo na njega jer mu je krevet odmah pored prozora. Srećom, nije povređen - priča žena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.