Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Spriječen napad sonom kiselinom u Banjaluci

BANJALUKA - Policija je u akciji kodnog naziva "Trojka" uhapsila Mišu Bursaća (28) i Nenada Berića (32), obojicu iz Banjaluke, i Dalibora Kekića (34) iz Rijeke, osumnjičene da su u proteklom periodu pripremali, te pokušali izvršiti napad sonom kiselinom na jednog Banjalučanina.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BL: Sprečen napad sonom kiselinom

Izvor: B92, 20.Avg.2013

Banja Luka -- Banjalučka policija uhapsila je tri osobe osumnjičene da su u proteklom periodu pripremale i pokušale da izvrše napad sonom kiselinom na jednog Banjalučanina...U akciji kodnog naziva "Trojka" uhapšeni su Miša B. (28) i Nenad B. (32), obojica iz Banjaluke, i Dalibor K. (34) iz Rijeke..."Glas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.