EKSKLUZIVNO Blic otkriva: Kako je bivši direktor oštetio Galeniku za 12 miliona evra

Izvor: Blic, 18.Maj.2013, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO "Blic" otkriva: Kako je bivši direktor oštetio "Galeniku" za 12 miliona evra

Generalni direktor kompanije “Galenika” Nenad Ognjanović i više njegovih saradnika štetnim ugovorima i prebacivanjem novca na račune privatnih kompanija oštetili su ovu državnu firmu za 12 miliona evra, rezultati su tek završene istrage otkriva “Blic”.

U današnjem štampanom izdanju "Blica" možete saznati i: kako je propalo 5 miliona evra koji su dati kao garancija za kredit, kakve ugovore je Ognjanović imao sa firmom Laleta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sekulića, šta je "Galenika" dobila za lekove vredne 2,5 miliona evra, ko je Ognjanovića postavio na čelo ove farmaceutske kuće, zbog čega je ova firma kupovala skulpture, i mnoge druge detalje istrage koja je jutros rezultirala hapšenjem Ognjanovića i sedam osoba koje su osumnjičene za malverzacije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO "Blic" otkriva: Kako je uhapšeni direktor oštetio "Galeniku" za 12 miliona evra

Izvor: Blic, 18.Maj.2013

Generalni direktor kompanije “Galenika” Nenad Ognjanović i više njegovih saradnika štetnim ugovorima i prebacivanjem novca na račune privatnih kompanija oštetili su ovu državnu firmu za 12 miliona evra, rezultati su tek završene istrage otkriva “Blic”. ..U današnjem štampanom izdanju...

Nastavak na Blic...

Kako je pljačkana "Galenika": Štetni ugovori sa Maršalskih ostrva!

Izvor: Press, 19.Maj.2013, 01:09

Ognjanović i više njegovih saradnika štetnim ugovorima i prebacivanjem novca na račune privatnih kompanija oštetili su državnu firmu za 12 miliona evra, piše Blic.. Ova of-šor firma je pod kontrolom Radoslava Laleta Sekulića, koji je bio u protvoru zbog umešanost u aferu “Agrobanka”....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.