EFIKASNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni manijaci koji su kod Obrenovca pretukli ženu i opljačkali je

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 14:54

EFIKASNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni manijaci koji su kod Obrenovca pretukli ženu i opljačkali je

Po nalogu nadležnog Tužilaštva, obrenovačka policija je dve nedelje intenzivno tragala za razbojnicima i konačno ih identifikovala i uhapsila

U Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu danas je privedena i saslušana četvoročlana kriminalna banda koje je, 2. juna, u Baljevcu, upala u kuću žene i opljačkala je, nanevši nesrećnoj ženi lakše telesne povrede.

Po nalogu nadležnog Tužilaštva, obrenovačka policija je dve nedelje intenzivno tragala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za razbojnicima i konačno ih identifikovala i uhapsila.

Reč je o muškarcima kod kojih je prilikom hapšenja, pronađeno ukradeno oružje i nakit.

Prema prvim informacijama iz istrage, četvorica pljačkaša su na silu ušla u kuću oštećene i uz batine i pretnje, oduzeli veću količinu zlatnog nakita i pištolj, koji joj je ostao u nasledstvu od pokojnog supruga.

Nakon pljačke, razbojnici su pobegli, a žena je hospitalizovana u nadležnoj medicinskoj ustanovi, gde joj je ukazana adekvatna pomoć i konstatovane lakše telesne povrede.

Na današnjem saslušanju u tužilaštvu, samo jedan od osumnjičenih je odbio da iznese odbranu, dok su ostala trojica to učinila, delimično priznajući delo.

Tužilaštvo je podnelo predlog nadležnom sudu da se svoj četvorici razbojnika odredi pritvor, kako boravkom na slobodi ne bi ponovili delo ili uticali na svedoke i oštećenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.