EDI RAMA ZAPALIO TVITER: Pomeriću svaki kamenčić da bi došla u Albaniju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 23:19

EDI RAMA ZAPALIO TVITER: "Pomeriću svaki kamenčić da bi došla u Albaniju!"

Edi Rama izjavio je da je otputovao u Ameriku po vakcinu protiv korone i da će pomeriti svaki kamenčić da bi stigla u Albaniju što pre

Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da je otputovao u Sjedinjene Američke Države kako bi što pre doneo vakcinu protiv korona virusa za Albaniju.

Rama je u objavi na Tviter nalogu naveo da će "pomeriti svaki kamenčić kako bi vakcina protiv kovid-19 stigla u Albaniju što je pre moguće", prenosi Kosovo onlajn.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Nabavljanje vakcine što je pre moguće prioritet je naše borbe protiv nevidljivog neprijatelja. U tu svrhu služi kontakt licem u lice s proizvođačima vakcina. Na putu sam do Sjedinjenih Američkih Država - napisao je Rama.

Sigurimi i vaksinës sa më parë është një prioritet i luftës sonë kundër Armikut të Padukshëm dhe s'do lemë gur pa luajtur që vaksina të fillojë të vijë sa më parë në Shqipëri!Kontakti sy më sy me prodhuesit e vaksinës i shërben këtij qëllimi.

Rrugës për në Shtetet e Bashkuara ✈️

— Edi Rama (@ediramaal) December 5, 2020

Albanska ministarka zdravlja i socijalne zaštite Ogerta Manastirljiju izjavila je ranije da vlada pregovora s nekoliko kompanija da na vreme obezbedi vakcinu protiv kovid-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.