Rama ptputovao sam u SAD po vakcinu protiv korone - Pomeriću svaki kamenčić

Izvor: B92, 05.Dec.2020, 20:04

Rama ptputovao sam u SAD po vakcinu protiv korone - "Pomeriću svaki kamenčić"

Albanski premijer Edi Rama objavio je da je otputovao u Sjedinjene Američke Države kako bi što pre doneo vakcinu protiv koronavirusa u Albaniju.

Edi Rama je u objavi na Tviteru istakao da će "pomeriti svaki kamenčić kako bi vakcina protiv kovid 19 stigla u Albaniju što je pre moguće".

Edi Rama je u objavi na Tviteru istakao da će "pomeriti svaki kamenčić kako bi vakcina protiv kovid 19 stigla u Albaniju što je pre moguće". "Nabavljanje vakcine što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pre moguće prioritet je naše borbe protiv nevidljivog neprijatelja. U tu svrhu služi kontakt licem u lice sa proizvođačima vakcina. Na putu sam do Sjedinjenih Američkih Država", poručio je Rama.

U međuvremenu, albanska ministarka zdravlja i socijalne zaštite Ogerta Manastirljiu izjavila je da je albanska vlada u procesu pregovora sa nekoliko kompanija da na vreme obezbedi vakcinu protiv kovida 19.

Takođe je naglasila da je vlada napravila avans od 3,9 miliona dolara kako bi omogućila anti-kovid vakcinu što je pre moguće.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAMA U POTRAZI ZA VAKCINOM OTPUTOVAO U SAD: Pomeriću svaki kamen kako bi cepivo što pre stiglo u Albaniju

Izvor: Kurir, 05.Dec.2020

Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da je otputovao u Sjedinjene Američke Države kako bi što pre doneo vakcinu protiv korona virusa u Albaniju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.