Izvor: Danas, 07.Nov.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E-Play promovisao novi spot za pesmu „Hiljadu ljudi“

Sastav E-Play je u klubu Anđelija promovisao novi spot „Hiljadu ljudi“, koji najavljuje njihov četvrti studijski album, koji će objaviti za Exit Friends online etiketu, a novo izdanje će se naći u prodaji tokom 2013. godine. Na novom singlu kao i na celom albumu, svoje umeće na bubnju pokazao je beogradski bubnjar Goran Ljuboja, poznatiji kao Trut. Saradnja sastava E-Play i Truta počela je pre godinu dana kao spontani session, koji je nakon određenog perioda, na obostrano zadovoljstvo, prerastao u novi album benda.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trut: Posle Ramba pronašao sam se u grupi “E-play”

Izvor: Blic, 07.Nov.2012

Goran Ljuboja-Trut, poznati beogradski bubnjar, posle 22 godine rada sa Rambom Amadeusom sada je punopravan član sastava “E-play” sa kojim snima novi album, a spot za prvu zajedničku pesmu “1000 ljudi” ovih dana je predstavljen publici. Trut sa Majom Cvetković i Biljanom Todorovski..- Sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.