Džonson u Iranu, na agendi dvojni državljani u zatvoru

Izvor: B92, 09.Dec.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson u Iranu, na agendi dvojni državljani u zatvoru

Teheran -- Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson stigao je u Teheran.

On bi tamo trebalo da razgovara da razgovara o sudbini osoba sa dvojinim državljanstvom, koje se nalaze u pritvoru u Iranu.

Džonson će se danas susreti sa iranskim kolegom Mohamedom Džavadom Zarifom s kojim će razgovarati o "nizu konzularnih služajeva koja uključuju dvojne državljane", kao i drugim bilateralnim pitanjima, prenosi AP.

Džonon u Teheranu boravi u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turneje u tri zalivske zemlje, za koju je rekao da je fokusirana na nuklearni sporazum sa Iranom i "kako privesti kraju sukoba u Jemenu".

Iranska agencija IRNA prenela je da će s Džonson sastati i sa iranskim predsednikom Hasanom Rohanijem i drugim zvaničnicima tokom dvodnevne posete.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džonson u Iranu, na agendi dvojni državljani u zatvoru

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2017

Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson stigao je u Teheran, gde bi trebalo da razgovara o sudbini osoba sa dvojinim državljanstvom, koje se nalaze u pritvoru u Iranu Britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson stigao je danas u Teheran, gde bi trebalo da razgovara...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.