Džonson primljen u bolnicu radi testova

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Apr.2020, 23:39

Džonson primljen u bolnicu radi testova

Britanski premijer Boris Džonson primljen je u bolnicu radi testiranja, deset dana pošto je testiran pozitivno na korona virus, saopštio je večeras Dauning strit.

Džonson nastavlja da ima uporne simptome korona virusa, rekla je portparolka vlade, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Premijerov odlazak u bolnicu opisan je kao "korak iz predostrožnosti" na preporuku njegovog lekara.

Premijer i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dalje vodi vladu i pozvao je narod da sledi savete o socijalnom distanciranju.

"Prema preporuci svog lekara premijer je večeras primljen u bolnicu radi testova. Ovo je korak iz predostrožnosti pošto premijer nastavlja da ima uporne simptome korona virusa deset dana pošto je testiran pozitivno na virus", rekla je portparolka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Džonson na intenzivnoj nezi, pogoršalo mu se stanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 08:34

Britanski premijer Boris Džonson prebačen je večeras na intenzivnu negu jer su mu se pogoršalo stanje nakon što je zaražen korona virusom, saopštio je Daunung strit i naveo da je šef diplomatije Dominik Rab ovlašćen da ga zameni "gde je neophodno"...Džonson (55) je primljen u nedelju uveče...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šta ako Boris Džonson ne bude mogao da vodi Veliku Britaniju?

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2020

LONDON - Britanski ustav ne daje jasan odgovor na pitanje koje su si postavili mnogi Britanci. Što će se dogoditi ako premijer Boris Džonson, koji je hospitalisan jer mu se ne povlače simptomi korona virusa, ne bude mogao nastaviti da vodi zemlju?

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.