Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeremi Klarkson: Upoznao sam Hrvata koji misli da im je bilo bolje za vreme Tita

Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej, zvezde emisije "Grand Tour" (ranije "Top Gear"), trenutno gostuju u Hrvatskoj.

Majstor skandala Džeremi Klarkson napisao je na Tviteru da je u Hrvatskoj upoznao čoveka koji podržava Džeremija Korbina, vođu opozicije u Velikoj Britaniji.

"Upoznao sam Korbinovog pristalicu. Urnebesno. On misli da je u Hrvatskoj bilo bolje za vreme Tita", napisao je Džeza i izazvao lavinu komentara hrvatskih pratilaca.

I've >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << just met my first Corbyn supporter. Hilarious. Actually thinks Croatia was better under Tito. — Jeremy Clarkson (@JeremyClarkson) May 11, 2017

Autori popularnog automobilskog šou programa Grand Tour uveliko rade na novoj sezoni ovog serijala.

Detalji o novom, drugom po redu serijalu emisije Grand Tour za sada nisu otkriveni, ali poznato je da će imati 13 epizoda, kao i prva sezona.

Prema nezvaničnim informacijama, emitovanje bi trebalo da počne u novembru 2017.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.