Dženifer Hadson na suđenju osumnjičenom za ubistvo njene majke

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Hadson na suđenju osumnjičenom za ubistvo njene majke

Oskarovka Dženifer Hadson danas će se pojaviti pred sudom u Čikagu na suđenju muškarcu optuženom da joj je ubio majku, brata i sedmogodišnjeg nećaka 2008. godine.

Prisustvo Hadsonove će, kako prenosi AP, sigurno imati uticaja na suđenje koje počinje danas iako će sudija pažljivo birati porotu kako bi isključio one koji su impresionirani njenim statusom.

Pravni stručnjaci smatraju da je glavni izazov ovog suđenja upravo to što je ono vezano za jednu filmsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i muzičku zvezdu, a porota će svoj sud morati da donese samo na osnovu onoga što čuju u sudu.

Očekuje se da će Hadsonova odslušati celo suđenje, a i na listi je potencijalnih svedoka. Tužioci tvrde da je 30-godišnji suprug sestre Dženifer Hadson, Vilijam Balfor u ljubomornom besu počinio ubistva.

Tela majke Dženifer Hadson i njenog brata pronađena su u porodičnoj kući, dok je telo nećaka pronadjeno nekoliko dana kasnije u automobilu parkiranom nekoliko kilometara dalje.

Povezane vesti: Lindzi Lohan se vraća na pravi put Dženifer Hadson u rimejku "Telohranitelja"? Dženifer Hadson odbila ulogu u filmu "Precious" kako se ne bi ugojila

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.