Dž. Hadson na suđenju osumnjičenom za ubistvo njene majke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2012, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dž. Hadson na suđenju osumnjičenom za ubistvo njene majke

ČIKAGO -

Oskarovka Dženifer Hadson danas će se pojaviti pred sudom u Čikagu na suđenju muškarcu optuženom da joj je ubio majku, brata i sedmogodišnjeg nećaka 2008. godine.

Prisustvo Hadsonove će, kako prenosi AP, sigurno imati uticaja na suđenje koje počinje danas, iako će sudija pažljivo birati porotu kako bi isključio one koji su impresionirani njenim statusom.

Pravni stručnjaci smatraju da je glavni izazov ovog suđenja upravo to što je ono vezano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za jednu filmsku i muzičku zvezdu, a porota će svoj sud morati da donese samo na osnovu onoga što čuju u sudu.

Očekuje se da će Hadsonova odslušati celo suđenje, a i na listi je potencijalnih svedoka.

Tužioci tvrde da je 30. godišnji suprug sestre Dženifer Hadson, Vilijam Balfor u ljubomornom besu počinio ubistva.

Tela majke Dženifer Hadson i njenog brata pronađena su u porodičnoj kući, dok je telo nećaka pronađeno nekoliko dana kasnije u automobilu parkiranom nekoliko kilometara dalje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženifer Hadson na suđenju osumnjičenom za ubistvo njene majke

Izvor: Blic, 09.Apr.2012

Oskarovka Dženifer Hadson danas će se pojaviti pred sudom u Čikagu na suđenju muškarcu optuženom da joj je ubio majku, brata i sedmogodišnjeg nećaka 2008. godine...Prisustvo Hadsonove će, kako prenosi AP, sigurno imati uticaja na suđenje koje počinje danas iako će sudija pažljivo birati...

Nastavak na Blic...

Dženifer Hadson na suđenju osumnjičenom za ubistvo njene majke!

Izvor: Svet, 09.Apr.2012

Oskarovka Dženifer Hadson danas će se pojaviti pred sudom u Čikagu na suđenju muškarcu optuženom da joj je ubio majku, brata i sedmogodišnjeg nećaka 2008. godine. Prisustvo Hadsonove će, kako prenosi AP, sigurno imati uticaja na suđenje koje počinje danas iako će sudija pažljivo birati porotu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.