Džastina Bibera izbacili su iz luksuznog hotela?

Izvor: Kurir, 18.Mar.2013, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastina Bibera izbacili su iz luksuznog hotela?

Informaciju je na svom blogu podelio radijski voditelj Žan Marc Morandini. Džastinova portparolka izjavila je das su te informacije glupost

Pevač Džastin Biber (19) ne može se pohvaliti najsrećnijim početkom svetske turneje. Nastavak nevolja usledio je u ponedjeljak nakon što su ga navodno izbacili iz hotela Le Meurice, jednog od najprestižnijih u Parizu. Razlog izbacivanju bilo je njegovo loše ponašanje.

Međutim, njegova portparolka izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da su te informacije glupost i da je Džastin hotel napustio iz sigurnosnih razloga.

"Odlučio je da promeni hotel zbog brojnih obožavaoca koji su ga čekali ispred. Gužva je bila ogromna", tvrdi Biberova portparolka. Nakon informacija da je pevač izbačen, reagovali su i iz hotela i rekli da je Biber hotel iznenada napustio.

"Sam je doneo tu odluku. Mi ljude ne izbacujemo", poručili su iz hotela.

Džastin je za sebe i pratnju rezervisao sedam apartmana na dva sprata, a informacija o njegovom izbacivanju iz hotela krenula je od radijskog voditelja Žan Marca Morandinija koji je to napisao na svom blogu.

"To je odluka uprave hotela zbog neprijatnosti koje su izazvali njegovi fanovi ispred zgrade. Buka je postala nepodnošljiva, a ostalim gostima hotela to se nije svidelo. Džastin je svoje obožavaoce podsticao na to pa su ga izbacili", govori izvor.

Početkom meseca pevač je dva sata zakasnio na koncert u Londonu, a nekoliko dana kasnije prekinuo je koncert zbog problema sa disanjem.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.