Džajić: Kuća fudbala je sjajna, sada rezultati

Izvor: Politika, 15.Maj.2011, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić: Kuća fudbala je sjajna, sada rezultati

STARA PAZOVA - Najbolji srpski fudbaler svih vremena Dragan Džajić izjavio je u subotu u Staroj Pazovi da je novootvorena "Kuća fudbala" fantastičan objekat, ali da nam to u budućnosti ne garantuje bolje rezultate.

"Otvoren je jedan lep objekat koji će omogućiti kvalitetne pripreme svih selekcija, od onih najmlađih do najstarijih. Sve izgleda fenomenalno i mogu samo da se upute komplimenti. Obezbeđeni su uslovi za izvanredan napredak, ali koliko će igrači i treneri znati to >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << da valorizuju videćemo. Ne možemo davati prognozu jer i kad su uslovi bili gori opet je bilo rezultata", rekao je Džajić.

On je pohvalio dolazak Sepa Blatera i Mišela Platinija na otvaranje sportskog centra u Staroj Pazovi, ali je istakao da je to i njihova dužnost.

"Lepo je što su došli tako veliki ljudi, predsednici Međunarodne fudbalske fedracije (FIFA) i Evropske fudbalske unije (UEFA), ali ne možemo sebi pripisati zasluge za to. Oni to rade po čitavom svetu, danas su ovde, sutra u Hrvatskoj i tako dalje", napomenuo je Džajić.

On je prokomentarisao i najavu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića da će se zavesti red na srpskim stadionima.

"Svako treba da radi svoj posao. Tako je bilo odvajkada", zaključio je Džajić.

Tanjug

objavljeno: 15.05.2011.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.