Džad Lou i Robert Dauni Džunior u rimejku filma Neki to vole vruće

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džad Lou i Robert Dauni Džunior u rimejku filma "Neki to vole vruće"

Svetom je odjeknula vest da se snima rimejk legendarnog filma "Neki to vole vruće". Među glavnim glumcima naći će se holivudski zavodnici Džad Lou i Robert Dauni Džunior.

Legendarni film iz 1959. godine svojevremeno je okupio sjajnu filmsku ekipu. Glavne uloge imali su Merlin Monro, Toni Kurtis i Džek Lemon.

Priča se da se u glavnim ulogama u rimejku za sada sigurno nalaze Džad Lou i Robert Dauni Džunior, koji su već sarađivali zajedno snimajući filmove o >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Šerloku Holmsu.

Lou i Dauni odličan su dvojac pa ne sumnjamo da bi oni mogli dostojno da zamene Kurtisa i Lemona. Još nije poznato ko će odigrati ulogu Merlin Monro. Ta uloga ju je proslavila, a sam film postao je klasik. Kada se pojavio, 1959. godine film je zaradio šest nominacija za Oskara, ali osvojio je tek jedan za najbolju kostim.

Povezane vesti: Novi film o Šerloku Holmsu dobio naslov

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.