Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2023, 09:17

Grujičić: Dva dečaka puštena kući, devojčica i dalje kritično

Ministarka zdravlja Danica Grujičić je na konferenciji za novinare ispred Urgentnog centra rekla da su dva dečaka koja su lečena u Tiršovoj puštena kući, a da je devojčica i dalje kritično, navodeći da je ona imala povredu glave."Radilo je šest sala istovremeno, to se nije dogodilo od devedesetih. Ovo je velika tragedija", rekla je Grujičić. Ona je novinarima prenela informacije o stanju pacijenata koji se nalaze na lečenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje povrijeđenih u masakru kod Mladenovcu u teškom stanju

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2023

BEOGRAD - Od osmoro osoba povrijeđenih u pucnjavi kod Mladenovca, koje su smještene u Urgentnom centru, dvoje je u teškom stanju sa prostrelnim ranama stomaka, javlja reporter Tanjuga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.