Dvoje maloletnika i devojka priznali da su ubili novinara

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje maloletnika i devojka priznali da su ubili novinara

Dvoje maloletnika i G.K. (27) uhapšeni su danas zbog ubistva L.P. u Srpskom Krsturu, saopštio je danas MUP i dodala da su oni nakon hapšenja priznali ubistvo.

Telo L.P. nađeno je oko 8.30, u dvorištu kuće u kojoj je živeo u Srpskom Krsturu.

Dvoje maloletnika će zbog teškog ubistva biti privedeni sudiji za maloletnike, a G.K. će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom tužiocu.

Oni su sumnjičeni da su pokušali da opljačkaju kuću stradalog, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koji je u tome pokušao da ih spreči. Osumnjičeni su ubijenom naneli više povreda tvrdim predmetom, od kojih je preminuo.

Mediji su navodli danas da je Luka Popov (60), radio voditelj lokalnih radio-stanica u Čoki i Novom Kneževcu, kulturni i javni radnik, ubijen noćas u svojoj kući u Srpskom Krsturu.

Udruženje novinara Srbije (UNS) i Društvo novinara Vojvodine (DNV) zatražili su ranije danas od policije i tužilaštva da hitno otkriju okolnosti tog događaja.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novinar pronađen mrtav u Srpskom Kosturu

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2016

Novinar Luka Popov (60) pronađen je noćas mrtav u svojoj kući u Srpskom Krsturu, a Udruženje novinara Srbije (UNS) i Društvo novinara Vojvodine (DNV) zatražili su od policije i tužilaštva da hitno otkriju okolnosti tog događaja...UNS sa svojim ogrankom DNV traži od policije i tužilaštva "da...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.