Novinar pronađen mrtav u Srpskom Kosturu

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinar pronađen mrtav u Srpskom Kosturu

Novinar Luka Popov (60) pronađen je noćas mrtav u svojoj kući u Srpskom Krsturu, a Udruženje novinara Srbije (UNS) i Društvo novinara Vojvodine (DNV) zatražili su od policije i tužilaštva da hitno otkriju okolnosti tog događaja.

UNS sa svojim ogrankom DNV traži od policije i tužilaštva "da hitno rasvetle okolnosti smrti Popova", voditelja lokalnih radio stanica u Čoki i Novom Kneževcu, saopštilo je to staleško udruženje.

Novinari koji su u Srpskom Krsturu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << preneli su UNS-u da još nema zvanične potvrde iz policije da je Popov ubijen kao i da uviđaj u toku, a da će njegovo telo ujutro biti poslato na obdukciju u Novi Sad.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) agencji Beta je danas rečeno da je u Srpskom Krsturu pronađeno telo muškarca starog oko 60 godina.

"Policijski uviđaj je u toku", naveli su u MUP-u.

UNS i DNV su u saopštenju zatražili od policije i tužilaštva da saopšte i da li smrt Popova ima veze sa novinarskim poslom koji je obavljao.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

UNS i DNV: Ubijen novinar i voditelj Luka Popov

Izvor: B92, 17.Jun.2016

Beograd -- Novinar Luka Popov (60) pronađen je mrtav u svojoj kući u Srpskom Krsturu, potvrdili su Udruženje novinara Srbije i Društvo novinara Vojvodine...Te dve organizacije su zatražile od policije i tužilaštva da hitno otkriju okolnosti tog događaja...UNS sa svojim ogrankom DNV traži od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.