Dve osobe poreklom sa Kosova stradale u zemljotresu u Turskoj

Izvor: B92, 31.Okt.2020, 20:31

Dve osobe poreklom sa Kosova stradale u zemljotresu u Turskoj

Dve osobe poreklom sa Kosova stradale su u zemljotresu u Turskoj, javlja Ljajmi.

Još jedna osoba poreklom sa Kosova umrla je od povreda zadobijenih nakon urušavanja zgrade usled zemljotresa u Izmiru.

To je potvrdila ambasada Kosova u Turskoj.

“Iz kontinuirane komunikacije, ambasada Republike Kosovo u Ankari obaveštena je da su dve osobe kosovskog porekla iz porodice Dograian u Izmiru preminule od posledica zemljotresa”, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u saopštenju.

Prethodno je saopšteno da je stradala žena N. D. (62) koja je pronađena u ruševinama zajedno sa sinom za kojeg je rečeno da je u teškom stanju.

Nije poznato da li je druga žrtva njen sin.

U snažnom zemljotresu koji je juče pogodio egejsku obalu Turske i istnočno grčko ostrvo Samos, poginulo je najmanje 28 ljudi, a povredjeno više od 800.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DVE ŽRTVE SA KOSOVA U razornom zemljotresu u Turskoj stradalo dvoje iz iste porodice

Izvor: Blic, 31.Okt.2020

Dve osobe poreklom sa Kosova stradale su u zemljotresu u Turskoj, saopšteno je danas iz ambasade privremenih prištinskih institucija u Ankari.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.