Dve osobe poginule u nesreći na putu Jagodina - Kraljevo

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2016, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule u nesreći na putu Jagodina - Kraljevo

Supružnici Marija (23) i Slaviša V. (30) iz sela Rakitovo, poginuli su večeras u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Kragujevac-Jagodina, u selu Dragocvet, a njihovih troje dece je povređeno, od kojih jedno teže, rečeno je Tanjugu u Odeljenju Saobraćajne policije u Jagodini.

Marija je poginula na lici mesta, a Slaviša je neštom kasnije podlegao povredama u Opštoj bolnici u Jagodini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Deca, koja nisu životno ugrožena, prevezena su u Opštu Bolnicu u Jagodini, gde su kod dvoje utvrđene lakše povrede, a kod trećeg prelom kuka, zbog čega je transportovano za Beograd.

Nesreća se dogodila oko 19.20 sati. Automobil kojim je upravljao Slaviša, sleteo je u krivini puta, levom stranom udario u most, prevrnuo se na krov i upao u korito Jošaničke reke.

Uz pomoć pripadnika Vatrogasno spasilačkog bataljona i stanovnika Dragocveta, automobil je izvučen iz korita reke.

Ova porodica se vraćala iz sela Šuljkovac, oko 15 kilometar od Jagodine, gde su bili u gostima kod Marijinih roditelja.

Policija i javni tužilac utvrđuju uzroke ove teške nesreće.
Pogledaj vesti o: Opel,   Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Muškarac i žena poginuli, troje dece povređeno kada je auto sleteo u potok

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2016

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 19 časova i 15 minuta na putu Jagodina – kragujevac, kod mesta Dragocvet, Opština Jagodina, poginuli su muškarac i žena, a troje dece je povređeno.“Opel kadet” jagodinskih registarskih oznaka 037-CF sleteo je iz za sada neutvrđenih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.