Dve nove manevarske lokomotive na srpskim prugama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2021, 14:25

Dve nove manevarske lokomotive na srpskim prugama

Dve nove dizel - električne manevarske lokomotive Infrastrukture železnice Srbije od nedavno saobraćaju srpskim prugama, saopštilo je danas to preduzeće.

Dve nove manevarke Infrastruktura železnice Srbije nabavila je od češke kompanije "CZ Loko", a u redovan saobraćaj su uključene nakon što su izvršeni svi potrebni testovi i dobijene dozvole.

Vrednost dve nove lokomotive iznosi 2,1 milion evra.

Manevarke su locirane u železničkim čvorovima Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Niš i već su se, kako je navedeno, pokazale kao izuzetno korisne u obavljanju redovnih zadataka Infrastrukture železnice Srbije.

Procena je da nove manevarske lokomotive mogu da budu u saobraćaju i do trideset godina.

Češka kompanija "CZ Loko" isporučila ih je pre ugovorenog roka, nakon čega su usledila testiranja i procedura dobijanja dozvola za saobraćaj na srpskim prugama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve nove lokomotive na srpskim prugama

Izvor: B92, 08.Jan.2021

Beograd -- Dve nove dizel-električne manevarske lokomotive Infrastruktura železnice Srbije od nedavno saobraćaju srpskim prugama, saopštilo je danas to preduzeće...Dve nove manevarke Infrastruktura železnice Srbije nabavila je od češke kompanije "CZ Loko", a u redovan saobraćaj su uključene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.