Dva udesa, velike GUŽVE na autoputu iz pravca aerodroma

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva udesa, velike GUŽVE na autoputu iz pravca aerodroma

U dve saobraćajne nezgode koje su dogodile jutros na autoputu Beograd-Zagreb, povređena je jedna osoba, a velike gužve stvorile su se na delu autoputa iz pravca Aerodroma "Nikola Tesla" do Beograda.

Foto: MONDO/Marko Tanasković Novi Beograd

Nezgode su se dogodile u delu autoputa kod fabrike Ikarbus, prenosi Pink.

U prvoj nezgodi učestvovala su dva automobila i tu je povređena jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << osoba, dok je u drugoj, koja se dogodila pedesetak metara dalje, učestvovalo tri automobila.

Saobraćaj je jedno vreme bio potpuno obustavljen na toj deonici, a trenutno se otežano odvija.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve saobraćajke na autoputu 50 metara jedna od druge, kolone ka Beogradu ogromne

Izvor: B92, 15.Jul.2019

Beograd -- U dve saobraćajne nezgode koje su dogodile jutros na autoputu Beograd-Zagreb, povređena je jedna osoba. Velika gužve iz pravca Aerodroma do Beograda...Nezgode su se dogodile u delu autoputa kod fabrike Ikarbus, prenosi Pink...U prvoj nezgodi učestvovala su dva automobila i tu je povređena...

Nastavak na B92...

Gužva na autoputu zbog dve saobraćajne nezgode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2019

U dve saobraćajne nezgode koje su dogodile jutros na autoputu Beograd - Zagreb, povređena je jedna osoba, a velike gužve stvorile su se na delu autoputa iz pravca Aerodroma "Nikola Tesla" do Beograda...Nezgode su se dogodile u delu autoputa kod fabrike Ikarbus, prenosi Pink...U prvoj nezgodi učestvovala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.