Dva poginula 51 povređen u autobuskoj nesreći u Mađarskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2011, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva poginula 51 povređen u autobuskoj nesreći u Mađarskoj

BUDIMPEŠTA -

Dve osobe su poginule, a 51 povređena, od kojih 10 teže, u jutrošnjem direktnom sudaru slovačkog kamiona i češkog autobusa u blizini mađarsko-austrijske granice, javila je agencija MTI.

Do nesreće je došlo rano jutros kod mesta Heđešhalom nakon što su se očešala dva kamiona, jedan sa poljskim i drugi sa slovačkim tablicama, koji su dolazili iz pravca Slovačke. Od udarca slovački kamion je prešao na suprotnu stranu puta i direktno udario u autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kome je bilo 50 putnika, rekao je predstavnik policije Tunde Kočiš.

Na licu mesta su poginuli vozač slovačkog kamiona koji se zapalio, kao i jedan od dvojice vozača autobusa, koji u tom trenutku nije bio na dužnosti.

Mađarska agencija navodi da je u bolnicama u okolnim mestima zbrinuto 10 teško povređenih i 41 putnik autobusa sa lakšim povredama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje poginulih u autobuskoj nesreći u Mađarskoj

Izvor: S media, 20.Jun.2011

Dve osobe su poginule u jutrošnjem direktnom sudaru slovačkog kamiona i češkog autobusa u blizini mađarsko-austrijske granice. U bolnicama zbrinuto 10 teško povrđenih i 41 putnik autobusa sa lakšim povredama. ..Dve osobe su poginule, a 51 povređena, od kojih 10 teže, u jutrošnjem direktnom...

Nastavak na S media...

Dvoje poginulo, 50 povređeno u Mađarskoj

Izvor: Mondo, 20.Jun.2011

Dve osobe su poginule, a 50 je povređeno, od čega 22 teško, u sudaru autobusa i kamiona u Mađarskoj, u blizini granice s Austrijom.

Nastavak na Mondo...

Rusija: najmanje 44 poginula u avionskoj nesreći

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2011, 08:25

Najmanje 44 osobe su poginule u nesreći ruskog aviona Tupoljeva-134 koji se srušio rano jutros pri slijetanju na aerodrom u Petrozavodsku, na sjeverozapadu Rusije. Avion Tu-134 kompanije RusAir s 52 putnika i članova posade srušio se pri pokušaju slijetanja po gustoj magli u zračnu luku Besovec,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.