Dva muškarca ubijena na Trošarini, na njih pucano s motora

Izvor: N1 televizija, 20.Okt.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva muškarca ubijena na Trošarini, na njih pucano s motora

Dva muškarca ubijena su u beogradskom naselju Voždovac. Kako saznajemo, napadač je na njih pucao sa skutera i policija za njim i dalje traga.

Dok su Ivan Ćirić (38) i Ivan Milić (31) automobilom pežo prolazili ulicom Save Maškovića kod Trošarine napadač na skuteru iz pištolja je ispalio više hitaca ka njima.

Prema rečima očevidaca sve se odigralo za nekoliko sekundi kada je automobil koji se kretao ka Ulici vojvode Stepe, zbog saobraćajne gužve, usporio, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << a napadač na skuteru ga sustigao. Pošto su odjeknuli prvi hici Milić je pokušao da pobegne i izašao iz vozila.

Po dolasku lekara Hitne pomoći Ćirić nije davao znake života, dok je Milić umro tokom reanimacije na putu ka bolnici.

Policija je ubrzo zatvorila celu ulicu, a kriminalistički inspektori obavili su uviđaj.

Kako saznajemo, tokom istrage biće pregledane i nadzorne kamere na Bulevaru oslobođenja, koje su možda snimile ubicu.

Prema nezvaničnim informacijama, prvi rezultati istrage ukazuju da je motiv ove mafijaške likvidacije sukob među narko klanovima.

Ubijeni Ivan Ćirić, prethodnih godina preživeo je nekoliko mafijaških napada. Poslednji se dogodio početkom februara ove godine kada je pod njegov automobil podmetnuta bomba. Vozilo u pokretu eksplodiralo je u voždovačkom naselju Braće Jerković. Ćiriću koji je tada teško povređen, amputirana je ruka.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.