Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Okt.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva izraelska tinejdžera ranjena u trećem napadu u Jerusalimu

Dva izraelska tinejdžera ranjena su danas kada su ih napala dva Palestinca nadomak Jerusalima u Pisgat Zeevu, saopštila je policija.

Policijski portparol Luba Samri je rekla da je jedan napadač "neutralisan"nakon napada, a da je njegov saučesnik uhvaćen kada je pokušao da pobegne. Ona je potvrdila da su te dve žrtve palestinskog napada, trećeg danas, maloletnici, preneo je Asošijeted pres.

Izraelski TV Kanal 10 je javio da su izraelske snage otvorile vatru i pogodile >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << jednog Palestinca, a služba hitne pomoći je rekla da je dvojici Izraelaca i palestinskom napadaču ukazana pomoć.

U medjuvremenu su obelodanjeni detalji prethodnog napada jedne Palestinke na policijskog oficira kraj štaba policije u Jerusalimu.

Izraelski mediji navode da je policijski oficir primetio sumnjivu osobu i zatražio da stane, ali ona nije poslušala.

Kada joj je prišao okrenula se prema njemu s nožem u ruci i ubola ga. Policajac je tada pucao na nju i zadao joj povrede.

Palestinka je lakše povredila policajca.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva izraelska tinejdžera ranjena u trećem napadu

Izvor: B92, 12.Okt.2015

Dva izraelska tinejdžera ranjena su danas kada su ih napala dva Palestinca nadomak Jerusalima u Pisgat Zeevu, saopštila je policija...Policijski portparol Luba Samri je rekla da je jedan napadač "neutralisan"nakon napada, a da je njegov saučesnik uhvaćen kada je pokušao da pobegne. Ona je potvrdila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.